Louise's Catering Spjald Madbutik

Louise's Catering Spjald Madbutik

Buffet - Sammensæt selv

MENU

BUFFET - SAMMENSÆT SELV

15-29 kuv.: vælg 2 forretter, 2 hovedretter, 2 desserter, 1 natmad

30-49 kuv.: vælg 3 forretter, 2 hovedretter, 3 desserter, 1 natmad

50-69 kuv.: vælg 3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter, 1 natmad

70- kuv.: vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 desserter, 1 natmad

FORRETTER

Varmrøget laks med citrus vinaigrette

Røget ørredfilet med æggestand og skaldyrsdressing

Spinatroulade med røget laksemousse anrettet med asparges

Fiskeanretning af dampet torsk m. dressing og rejer

Tunmousse pyntet med rejer

Serranospir. Asparges svøbt i serranoskinke dekoreret med butterdej

Kyllingeterrine m. feta og soltørrede tomater

Hønsefad m. ananas og bacon

Tarteletter m. høns i asparges

Brød, kryddersmør og aioli (på nær til tarteletter)

Glutenfri brød + 35,-

HOVEDRETTER

Helstegt oksefilet

Kylling med pikantost, svøbt i bacon

Farseret kalkun

Braiseret svinekæber i vildtsauce

Barbecuemarinerede grillkøller

Lammekølle m. hvidløg

Indbagt svinemørbrad

Marineret tenderpork (svinekam)

Helstegt kalvefilet (merpris på 35,- pr. pers., hvis det bestilles sammen m. oksefilet)

Helstegt oksemørbrad + 50,- pr. kuvert (hvis det skiftes ud med oksefilet)

TILBEHØR

Kartofler – Vælg 2 slags

Kartoffelroulade m. spinat, bacon og peberfrugt

Små ovnbagte kartofler

Flødekartofler

Kartoffeltærte - varm selv

Knuste kartofler med parmesan og hvidløg - varm selv

Kartoffeltårn med urtemos - varm selv

Hvide kartofler

Nye kartofler (sæson)

Mos m. bacon

Kartoffel rösti - varm selv

Kold kartoffelsalat

Sommer kartoffelsalat m. avocado, asparges, radiser og sennepsdressing

Sauce – vælg 2 slags

Whiskysauce

Portvinssauce

Rødvinssauce

Champignonsauce

Bearnaisesauce

Cognacsauce

Rosmarinsky

Sky sauce

*Ved braiseret svinekøber i vildtsauce vælges kun 1 slags sauce

Salater - 1 slags pr. 10 kuverter – Max 4 slags

Melon/mango salat med sæsonens bær samt mild chili/mango dressing

Tomatsalat m. mozzarella, rødløg og oliven

Sommersalat med spæde salater, feta, jordbær, vinduer og tørrede tranebær

Vandmelonsalat med babyspinat, friske asparges og saltede mandler

Spidskålssalat med æbler vendt i cremet mormordressing med blåbær og saltede mandler

Broccolisalat m. tørrede tranebær, bacon og cherrytomater vendt i pesto

Klassisk broccolisalat m. rødløg, bacon og rosiner vendt i cremefraiche

Perlebyg salat m. spinat, soltørrede tomater og hvidløg vendt i pesto og toppet med parmesan

Pastasalat m. bacon, gulerødder, forårsløg og peberfrugt vendt i karrydressing

Blomkålssalat m. cherrytomater, bacon og peanuts vendt i olie/eddike dressing

Blomkålssalat med syltede rødløg, feta og hindbær samt krydderurtedressing

Bønnesalat m. rødløg, feta og peberfrugt i olie/eddike dressing

Tzatziki

Marineret rødkålssalat m. mandariner, figner og granatæble

Grønkålssalat med feta, pære og granatæble samt honning/sennepsdressing

Grønkålssalat med perlebyg og bagte rodfrugter samt mild chili dressing

Coleslaw af hvidkål, gulerod og dressing

Græsk salat m. tomat, agurk, rødløg, oliven, peberfrugt, feta og olivenolie Mormorsalat m. fløde/eddike dressing

Artiskoksalat med feldsalat, rødløg, feta, oliven og semidried cherrytomater

Spæde salater m. serrano, soltørrede tomater, ristede kikærter, fast ost og olie

Salat symfoni (7 slags) m. dressing

DESSERTER

Tiramisu

Chokoladekage m. karamel og hjemmelavet is

Islagkage

Nøddetærte m. hjemmelavet is

Cheesecake

Chokolademousse med fødeskum og bær

Frugtsalat

Desserttærter (min. 20 pers.)

Citronfromage

Jordbærfromage

Passionsfrugt-fromage

Dessertbord m. islagkager (min. 30 pers.)

NATMAD

Hotdogs

Gratineret hotdogs

Pålægsbord m. 2 slags pålæg, lun leverpostej (bag selv), 4-5 slags ost, rugbrød samt lyst og groft brød

Suppe

Æggekage (bag selv) m. bacon, tomat, purløg og rugbrød

Frikadeller og kold kartoffelsalat

Croissanter m. 2 slags salat (høns-, reje- og skinke-, kylling eller tunsalat)

4 RETTER PR. KUVERT KR. 499,-

3 RETTER PR. KUVERT KR: 475,-

2 RETTER PR. KUVERT KR: 399,-

SKÆR SELV BORD

Vælg 1 slags kød, inkl. salat, kartofler og sauce (min. 20 pers) 229,-

Vælg 2 slags kød, inkl. salat, kartofler og sauce (min. 25 pers.) 249,-

Vælg 3 slags kød, inkl. salat, kartofler og sauce (min. 30 pers.) 269,-

Lammekølle

Krydderglaseret skinke

Honning marineret skinke

Chili/vaniljemarineret skinke

Krydderstegt svinekam

Indbagt mørbrad

Spareribs

Barbecuemarinerede grillkøller

Marineret kyllingebryst

Hotwings

Farseret kalkun

Oksefilet (merpris 49)

Oksemørbrad (merpris 59)

Kalvefilet (merpris)

Kalvemørbrad (merpris)

Kalveculotte (merpris)

Se kartofler og salater ovenfor

Tilbehør til eget kød

(2 slags kartofler, 2 saucer, 1 salat pr. 10 kuverter ) - 129,- pr. kuvert

FROKOSTANRETNING

(min. 10 kuverter)

Spinatroulade med røget laksemousse

Cremet tunmousse med skaldyrsdressing

1/2 æg med mayonnaise og rejer

Små croissanter m. hønsesalat

Kyllingespyd

Små deller m. kartoffelsalat

Bresaola m. syltede rødløg

Flæskesteg m. rødkål og svesker

Faste oste og brie med mandler eller nødder, solbær og hyben

Fragilite med hindbær

Petit Four

289,-

Brød og smør 30,-

(Glutenfri brød + 35,-)

FROKOST BUFFET

(Min. 10 kuverter)

Vælg frit

5 retter til 249,-

6 retter til 269,-

7 retter til 289,-

8 retter 299,-

Marinerede sild m. karrysalat

Kryddersild m. karrysalat

Stegte sild m. karrysalat

Fiskefilet m. citron og remoulade

Æg m. rejer

Røget ørred m. æggestand

Frokosttærter m. salat

Tarteletter med høns og asparges

Julesylte (kun sæson)

Medister m. rødkål

Hamburgerryg m. grønlangkål

Steg (kold) m. rødkål

Steg (varm) m. rødkål

Frikadeller m. kartoffelsalat

Mørbrad m. løg

Mørbrad a la creme

Roastbeef m. kartoffelsalat

Leverpostej m. champignon og bacon

Rugbrød, groft og lyst brød samt smør kr. 30,- pr. person

(Glutenfri brød + 35,-)

Husk - har du andre ønsker, finder vi nemt ud af det.

Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger

LOUISE'S CATERING / SPJALD MADBUTIK

Hovedgaden 65, 6971 Spjald - Møllebækvej 26, 6900 Skjern