Louise's Catering
Spjald Madbutik


  • Velkommen
  • Menu
    • Buffeter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Brunch
    • Tapas
    • Julemenuer
    • Mortens Aften
    • Mindesammenkomst
    • Pølsebord & Pålægskage
    • Platter
    • Smørrebrød & Sandwich
    • Påske
    • Receptionsbuffet
    • Konfirmation
    • Helstegt Pattegris & Okselår
    • Grill-Pakker
    • Jagtmenuer
  • Vorgod-Barde Hallen
  • Bestilling
  • Kontakt
  • Download menu

Forretter


Mad med sjæl

FORRETTER



Tunmousse pyntet m. rejer 69,-

Rejecocktail m. skaldyrsdressing 75,-

Røget ørredfilet m. røræg og dressing 75,-

Røget laks m. tilbehør 115,-

Gravad laks m. tilbehør 115,-

Fiskeanretning af dampet torsk m. dressing og rejer 99,-

Hvidløgsmarinerede krebsehaler 119,-

Varmrøget laks m. tranebærcreme 119,-

Spinatroulade m. røget laksemousse 89,-

Fiskesymfoni – røget hellefisk, dampet rødtungepaupietter, marinerede tigerrejer 119,-

Serranospir m. soltørrede tomater og pesto 79,-

Hønsefad m. ananas og bacon 69,-

Kyllingeterrine m. feta, oliven og pesto 69,-

Tarteletter m. høns i asparges 55,-

Tapastallerken m. pølse, fisk og ost samt tilbehør 119,-

Suppe (klar, asparges, kartoffel, karry, tomat, champignon m.fl.) 69,-

Merpris for supper, som skal indgå som hovedret 40,-


Der medfølger brød og smør til alle forretter (undtagen tarteletter)

​Glutenfri brød + 35,-


Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger