JULEMENUER
JULEMENUER 2025
Gælder fra 1.11.25 til og med d. 21.12.2025
SAMMENSÆT SELV JULEBUFFETEN
Sammensæt selv – min 5 retter
min. 10 kuverter
(Under 10 kuverter + 20,- pr. kuvert)
5 retter til 299,-
6 retter til 319,-
7 retter til 339,-
8 retter til 349,-
1. Marinerede sild m. karrysalat
2. Fiskefilet m. citron og remoulade (varm selv)
3. Tunmousse m. æg og rejer
4. Røget laks m. æggestand
5. Æg m. mayonnaise og rejer
6. Tarteletter m. høns i asparges
7. Medister m. rødkål
8. Hamburgerryg med grønlangkål
9. Steg (varm) m. rødkål
10. Frikadeller m. kartoffelsalat
11. Mørbrad m. champignon a la creme
12. Leverpostej m. champignon og bacon
13. Steg (kold) m. rødkål
14. Julesylte
15. Osteanretning
16. Ris a la mande m. kirsebærsauce (varm selv)
17. Æbletærte m. kanel og cremefraiche
18. Cheesecake med æble, karamel og bastogne
19. Frugtsalat
Tilvalg
20. Brød og smør 30,-
21. Kiks/knækbrød 15,-
UTRADITIONEL JULETAPAS
Marineret tigerrejer med aioli
Røget hellefisk
Cremet tunmousse med æg, pyntet med rejer
Andebryst med bagte pærer
Pate m. cornichoner
Vildsvinesalami med æbler og enebær
Bresaola med pesto
Asparges svøbt i serranoskinke og buttedej m. soltørrede tomater
Små croissanter m. hønsesalat og bacon
Dadler svøbt i bacon
2 slags tapaspølse m. oliventapenade og syltede rødløg
3 slags faste oste m. kanelmandler, syltede abrikoser, figenmarmelade og druer
Jule-romkugler
Brød og kryddersmør
Pr. kuvert kr. 369,- (min. 4 kuverter)
JULEMENU
Forret
Rødbedelaks med æble/selleri salat og ristede hasselnødder
Sprøde risottokugler med krydderurtemayo
Vintercoleslaw med confiteret and
Brød, smør, kryddersmør og aioli
Hovedret
Orangekam med nelliker
Sprængt and
Knuste kartofler med parmesan
Skysauce
Rodfrugt salat med grønkål, perlebyg, feta, serranoskinke og græskarkerner
Rødkålssalat m. mandarin, solbærvinaigrette og sprødt
Dessert
Ris a la mande m. kirsebærsauce
Julekage
Pr. kuvert kr. 399,- (min. 10 kuverter)
Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger.
