Louise's Catering Spjald Madbutik

Louise's Catering Spjald Madbutik

Hovedretter

HOVEDRETTER

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; min-height: 12.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 8.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri; min-height: 13.0px} span.s1 {font: 11.0px 'Times New Roman'} span.Apple-tab-span {white-space:pre}

(min. 15 personer)

Til hovedretten er inkluderet kartofler, sauce og salat

Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger

Farseret kalkun svøbt i bacon 235,-

Kyllingefilet med pikantost svøbt i bacon 199,-

Barbecuemarinerede grillkøller 229,-

Barbecueben 249,-

Braiseret svinekæber i vildtsauce 249,-

Marineret kam 225,-

Lammekølle m. hvidløg og persille 259,-

Helstegt oksemørbrad 375,-

Helstegt oksefilet 359-

Helstegt kalvemørbrad 359,-

Helstegt kalvefilet 325,-

​Kalveculotte 269,-

KARTOFLER

Kartoffelroulade m. spinat, bacon og peberfrugt

Små ovnbagte kartofler

Flødekartofler

Kartoffeltærte

Hvide kartofler

Nye kartofler (sæson)

Mos m. bacon

- Kartoffel rösti - varm selv

Kold kartoffelsalat

Sommer kartoffelsalat m. avocado, asparges og sennepsdressing

SAUCE

Whiskysauce

Portvinssauce

Rødvinssauce

Champignonsauce

Bearnaisesauce

Cognacsauce

Sky sauce

Rosmarinsauce

SALATER - 1 SLAGS PR. 10 KUVERTER – MAX 4 SLAGS

Melon/mango salat med feta og sæsonens bær samt mild chili/mangodressing

Tomatsalat m. mozzarella, rødløg og oliven

Sommersalet med spæde salater, feta, jordbær, vindruer og tørrede tranebær (sæson)

Vandmelonsalat med babyspinat, friske asparges og saltede mandler

Spidskålssalat med æbler, blåbær og saltede mandler vendt i mormordressing

Broccolisalat m. tørrede tranebær, bacon og cherrytomater vendt i pesto

Klassisk broccolisalat m. rødløg, bacon og rosiner vendt i cremefraiche

Perlebyg salat m. spinat, soltørrede tomater og hvidløg vendt i pesto og toppet med parmesan

Pastasalat m. bacon, gulerødder, forårsløg og peberfrugt vendt i karrydressing

Blomkålssalat m. cherrytomater, bacon og peanuts vendt i olie/eddike dressing

Bønnesalat m. rødløg, feta og peberfrugt i olie/eddike dressing

Tzatziki

Marineret rødkålssalat m. mandariner, figner og granatæble

Grønkålssalat med feta, pære og granatæble samt honning/sennepsdressing

Grønkålssalat med perlebyg og bagte rodfrugter samt mild chilidressing

Coleslaw af hvidkål, gulerod og dressing

Græsk salat m. tomat, agurk, rødløg, oliven, peberfrugt, feta og olivenolie

Mormorsalat m. fløde/eddike dressing

Spæde salater m. serrano, soltørrede tomater, ristede kikærter, fast ost og olie

Salat symfoni (7 slags) m. dressing

KLASSISKE HOVEDRETTER M. TILBEHØR (MIN. 15 PERSONER)

Flæskesteg m. rødkål og kartofler, sauce og franske kartofler 189,-

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder 225,-

​Skinkeschnitzel med brasede kartofler, skysauce, ærter og "dreng" 239,-

Dansk bøf m. løg, kartofler og sauce 199,-

Karbonader m. kartofler og sauce eller grønærter 179,-

Svinekam stegt som vildt m. waldorfsalat, 1/2 æble med ribsgele, kartofler, sauce og franske kartofler 199,-

(Tillæg på 20,- pr. kuvert ved bestilling under 15 kuverter)​