- Velkommen
- Frokostordning
-
Menu
- Buffeter
- Forretter
- Hovedretter
- Desserter
- Brunch
- Tapas
- Julemenuer
- Nytårstapas
- Mortens Aften
- Mindesammenkomst
- Pølsebord & Pålægskage
- Platter
- Smørrebrød & Sandwich
- Burgermenu
- Påske
- Receptionsbuffet
- Konfirmation
- Helstegt Pattegris & Okselår
- Grill-Pakker
Buffet - Sammensæt selv
MENU
BUFFET - SAMMENSÆT SELV
15-29 kuv.: vælg 2 forretter, 2 hovedretter, 2 desserter, 1 natmad
30-49 kuv.: vælg 3 forretter, 2 hovedretter, 3 desserter, 1 natmad
50-69 kuv.: vælg 3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter, 1 natmad
70- kuv.: vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 desserter, 1 natmad
FORRETTER
Varmrøget laks med citrus vinaigrette
Røget ørredfilet med æggestand og skaldyrsdressing
Spinatroulade med røget laksemousse anrettet med asparges
Fiskeanretning af dampet torsk m. dressing og rejer
Tunmousse pyntet med rejer
Serranospir. Asparges svøbt i serranoskinke dekoreret med butterdej
Kyllingeterrine m. feta og soltørrede tomater
Hønsefad m. ananas og bacon
Tarteletter m. høns i asparges
Brød, kryddersmør og aioli (på nær til tarteletter)
Glutenfri brød + 35,-
HOVEDRETTER
Helstegt oksefilet
Kylling med pikantost, svøbt i bacon
Farseret kalkun
Braiseret svinekæber i vildtsauce
Barbecuemarinerede grillkøller
Lammekølle m. hvidløg
Indbagt svinemørbrad
Marineret tenderpork (svinekam)
Helstegt kalvefilet (merpris på 35,- pr. pers., hvis det bestilles sammen m. oksefilet)
Helstegt oksemørbrad + 50,- pr. kuvert (hvis det skiftes ud med oksefilet)
TILBEHØR
Kartofler – Vælg 2 slags
Kartoffelroulade m. spinat, bacon og peberfrugt
Små ovnbagte kartofler
Flødekartofler
Kartoffeltærte - varm selv
Knuste kartofler med parmesan og hvidløg - varm selv
Kartoffeltårn med urtemos - varm selv
Hvide kartofler
Nye kartofler (sæson)
Mos m. bacon
Kartoffel rösti - varm selv
Kold kartoffelsalat
Sommer kartoffelsalat m. avocado, asparges, radiser og sennepsdressing
Sauce – vælg 2 slags
Whiskysauce
Portvinssauce
Rødvinssauce
Champignonsauce
Bearnaisesauce
Cognacsauce
Rosmarinsky
Sky sauce
*Ved braiseret svinekøber i vildtsauce vælges kun 1 slags sauce
Salater - 1 slags pr. 10 kuverter – Max 4 slags
Melon/mango salat med sæsonens bær samt mild chili/mango dressing
Tomatsalat m. mozzarella, rødløg og oliven
Sommersalat med spæde salater, feta, jordbær, vinduer og tørrede tranebær
Vandmelonsalat med babyspinat, friske asparges og saltede mandler
Spidskålssalat med æbler vendt i cremet mormordressing med blåbær og saltede mandler
Broccolisalat m. tørrede tranebær, bacon og cherrytomater vendt i pesto
Klassisk broccolisalat m. rødløg, bacon og rosiner vendt i cremefraiche
Perlebyg salat m. spinat, soltørrede tomater og hvidløg vendt i pesto og toppet med parmesan
Pastasalat m. bacon, gulerødder, forårsløg og peberfrugt vendt i karrydressing
Blomkålssalat m. cherrytomater, bacon og peanuts vendt i olie/eddike dressing
Blomkålssalat med syltede rødløg, feta og hindbær samt krydderurtedressing
Bønnesalat m. rødløg, feta og peberfrugt i olie/eddike dressing
Tzatziki
Coleslaw af hvidkål, gulerod og dressing
Græsk salat m. tomat, agurk, rødløg, oliven, peberfrugt, feta og olivenolie Mormorsalat m. fløde/eddike dressing
Artiskoksalat med feldsalat, rødløg, feta, oliven og semidried cherrytomater
Spæde salater m. skovbær, blåskimmel og sennepsdressing
Spæde salater m. serrano, soltørrede tomater, ristede kikærter, emmentaler og olivenolie
Salat symfoni (7 slags) m. dressing
DESSERTER
Tiramisu
Chokoladekage m. karamel og hjemmelavet is
Islagkage
Nøddetærte m. hjemmelavet is
Cheesecake
(nov./dec. m. æble, karamel og bastognebund)
Chokolademousse pyntet m. flødeskum og bær
Frugtsalat
Desserttærter (min. 20 pers.)
Citronfromage
Jordbærfromage
Passionsfrugt-fromage
NATMAD
Hotdogs
Gratineret hotdogs
Pålægsbord m. 2 slags pålæg, lun leverpostej (bag selv), 4-5 slags ost, rugbrød samt lyst og groft brød
Suppe
Æggekage (bag selv) m. bacon, tomat, purløg og rugbrød
Frikadeller og kold kartoffelsalat
Croissanter m. 2 slags salat (høns-, reje- og skinke-, kylling eller tunsalat)
4 RETTER PR. KUVERT KR. 449,-
3 RETTER PR: KUVERT KR: 399,-
SKÆR SELV BORD
Vælg 1 slags kød, inkl. salat, kartofler og sauce (min. 20 pers) 209,-
Vælg 2 slags kød, inkl. salat, kartofler og sauce (min. 25 pers.) 229,-
Vælg 3 slags kød, inkl. salat, kartofler og sauce (min. 30 pers.) 249,-
Lammekølle
Krydderglaseret skinke
Honning marineret skinke
Chili/vaniljemarineret skinke
Krydderstegt svinekam
Indbagt mørbrad
Spareribs
Barbecuemarinerede grillkøller
Marineret kyllingebryst
Hotwings
Farseret kalkun
Oksefilet (merpris)
Oksemørbrad (merpris)
Kalvefilet (merpris)
Kalvemørbrad (merpris)
Se kartofler og salater ovenfor
FROKOSTANRETNING
(min. 10 kuverter)
Spinatroulade med røget laksemousse
Cremet tunmousse med skaldyrsdressing
1/2 æg med mayonnaise og rejer
Små croissanter m. hønsesalat
Kyllingespyd
Små deller m. kartoffelsalat
Bresaola m. syltede rødløg
Flæskesteg m. rødkål og svesker
Faste oste og brie med saltede mandler, solbær og marinerede abrikoser
Fragilite m. hindbær
Petit Four
289,-
Brød og smør 25,-
Glutenfri brød + 35,-
FROKOST BUFFET
(Min. 10 kuverter)
Vælg frit
5 retter til 249,-
6 retter til 269,-
7 retter til 289,-
8 retter 299,-
Marinerede sild m. karrysalat
Kryddersild m. karrysalat
Stegte sild m. karrysalat
Fiskefilet m. citron og remoulade
Æg m. rejer
Røget ørred m. æggestand
Frokosttærter m. salat
Tarteletter med høns og asparges
Julesylte (kun sæson)
Medister m. rødkål
Hamburgerryg m. grønlangkål
Steg (kold) m. rødkål
Steg (varm) m. rødkål
Frikadeller m. kartoffelsalat
Mørbrad m. løg
Mørbrad a la creme
Roastbeef m. kartoffelsalat
Leverpostej m. chamgpignon og bacon
Rugbrød, groft og lyst brød samt smør kr. 25- pr. person
(Glutenfri brød + 35,-)
Husk - har du andre ønsker, finder vi nemt ud af det.
Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger