Louise's Catering
Spjald Madbutik


  • Velkommen
  • Frokostordning
  • Menu
    • Buffeter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Brunch
    • Tapas
    • Julemenuer
    • Nytårstapas
    • Mortens Aften
    • Mindesammenkomst
    • Pølsebord & Pålægskage
    • Platter
    • Smørrebrød & Sandwich
    • Burgermenu
    • Påske
    • Receptionsbuffet
    • Konfirmation
    • Helstegt Pattegris & Okselår
    • Grill-Pakker
  • Vorgod-Barde Hallen
  • Bestilling
  • Kontakt

Forretter


Mad med sjæl

FORRETTER



Tunmousse pyntet m. rejer 79,-

Rejecocktail m. skaldyrsdressing 85,-

Røget ørredfilet m. røræg og dressing 85,-

Røget laks m. tilbehør 99,-

Gravad laks m. tilbehør 99,-

Fiskeanretning af dampet torsk m. dressing og rejer 99,-

Hvidløgsmarinerede krebsehaler 119,-

Varmrøget laks m. citrus vinaigrette 99,-

Spinatroulade m. røget laksemousse 85,-

Fiskesymfoni – røget hellefisk, dampet rødtungepaupietter, marinerede tigerrejer 119,-

Serranospir m. soltørrede tomater og pesto 85,-

Hønsefad m. ananas og bacon 75,-

Kyllingeterrine m. feta, oliven og pesto 69,-

Tarteletter m. høns i asparges 59,-

Tapastallerken m. pølse, fisk og ost samt tilbehør 119,-

Suppe (klar, asparges, kartoffel, karry, tomat, champignon m.fl.) 69,-

Merpris for supper, som skal indgå som hovedret 40,-


Der medfølger brød og smør til alle forretter (undtagen tarteletter)

​Glutenfri brød + 35,-


​Tillæg ved bestilling under 15 kuverter


Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger