- Velkommen
- Frokostordning
-
Menu
- Buffeter
- Forretter
- Hovedretter
- Desserter
- Brunch
- Tapas
- Julemenuer
- Nytårstapas
- Mortens Aften
- Mindesammenkomst
- Pølsebord & Pålægskage
- Platter
- Smørrebrød & Sandwich
- Burgermenu
- Påske
- Receptionsbuffet
- Konfirmation
- Helstegt Pattegris & Okselår
- Grill-Pakker
Receptionsbuffet
RECEPTIONSBUFFET
KOLDE RETTER
Spinatroulade med røget laksemousse
Chili og lime marinerede tigerrejer med aioli
Små pandekager med babyspinat og rejer
Cremet tunmousse i båd med rejer og skaldyrsdressing
Små vandbakkelser eller blinis med laksecreme
Varmrøget lakserilette med sprød rugbrød
Lille croissant med hønse- eller skinkesalat
Rösti med urtecreme og serrano
Sprøde grøntsagsstave med dip
Bresaola og chorizo med soltørret tomat, syltede rødløg og oliven
Tapasspyd med mozzarella, oliven og cherrytomat
Små sandwich med kylling og bacon
Pastasalat med bacon, forårsløg, gulerod og peberfrugt
Serranoskinke med melon, mozzarella og pesto
Brød og smør
(glutenfri brød + 35,-)
LUNE RETTER
Små tærter med skinke og porre
Butterdejsstænger med cheddar
Små krydderdeller med tzatziki
Kyllingespyd
Sliders med pulled pork, barbecue og coleslaw
Spansk omelet med kartoffel, forårsløg og bacon
Serranospir – asparges svøbt i serranoskinke dekoreret med butterdej
”DESSERT”
Tiramisu
Jordbærmoussekage
Chokolademousse
Cheesecake
Brownie
Romkugler
Hjemmelavet is
Hindbærmousse på lys kagebund
Fragilite m. hindbær
Faste oste med hybenkompot og druer
Sammensæt selv – kr. 35,- pr. del
(min. 10 kuverter)
Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger