Louise's Catering
Spjald Madbutik


  • Velkommen
  • Frokostordning
  • Menu
    • Buffeter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Brunch
    • Tapas
    • Julemenuer
    • Nytårstapas
    • Mortens Aften
    • Mindesammenkomst
    • Pølsebord & Pålægskage
    • Platter
    • Smørrebrød & Sandwich
    • Burgermenu
    • Påske
    • Receptionsbuffet
    • Konfirmation
    • Helstegt Pattegris & Okselår
    • Grill-Pakker
  • Vorgod-Barde Hallen
  • Bestilling
  • Kontakt

Receptionsbuffet


Mad med sjæl


RECEPTIONSBUFFET



KOLDE RETTER

Spinatroulade med røget laksemousse

Chili og lime marinerede tigerrejer med aioli

Små pandekager med babyspinat og rejer


Cremet tunmousse i båd med rejer og skaldyrsdressing

Små vandbakkelser eller blinis med laksecreme

Varmrøget lakserilette med sprød rugbrød

Lille croissant med hønse- eller skinkesalat


Rösti med urtecreme og serrano


Sprøde grøntsagsstave med dip

Bresaola og chorizo med soltørret tomat, syltede rødløg og oliven

Tapasspyd med mozzarella, oliven og cherrytomat

Små sandwich med kylling og bacon

Pastasalat med bacon, forårsløg, gulerod og peberfrugt

Serranoskinke med melon, mozzarella og pesto


Brød og smør



(glutenfri brød + 35,-)




LUNE RETTER

Små tærter med skinke og porre

​Butterdejsstænger med cheddar

Små krydderdeller med tzatziki

Kyllingespyd

Sliders med pulled pork, barbecue og coleslaw

Spansk omelet med kartoffel, forårsløg og bacon

Serranospir – asparges svøbt i serranoskinke dekoreret med butterdej





​”DESSERT”

Tiramisu

Jordbærmoussekage


Chokolademousse

Cheesecake

Brownie

​Romkugler

Hjemmelavet is

Hindbærmousse på lys kagebund

Fragilite m. hindbær​

Faste oste med hybenkompot og druer





Sammensæt selv – kr. 35,- pr. del

(min. 10 kuverter)


​




Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger​