STÅENDE RECEPTIONSBUFFET
KOLDE RETTER
Spinatroulade med røget laksemousse
Små pandekager med babyspinat og rejer
Cremet tunmousse
Små vandbakkelser med laksecreme
Varmrøget lakserilette
Lille croissant med hønse- eller skinkesalat
Rösti med urtecreme og serrano
Sprøde grøntsagsstave med dip
Tapasspyd med mozzarella, oliven og cherrytomat
Små sandwich med kylling og bacon
Pastasalat med bacon, forårsløg, gulerod og peberfrugt
Brød og smør
(glutenfri brød + 35,-)
LUNE RETTER
Små tærter med skinke og porre
Butterdejsstænger med cheddar
Mini krydderdeller med tzatziki
Kyllingespyd
Spansk omelet med kartoffel, forårsløg og bacon
Serranospir – asparges svøbt i serranoskinke dekoreret med butterdej
”DESSERT”
Tiramisu
Panna Cotta
Chokolademousse
Cheesecake (nov./dec. m. pebernøddebund og gløgg-gele)
Brownie
Romkugler
Hjemmelavet is
Hindbærmousse på lys kagebund
Fragilite m. hindbær
Ris a la mande med kirsebærsauce (nov./dec. - varm selv)
Sammensæt selv – kr. 35,- pr. del
(min. 10 kuverter og min 6 dele)
Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger