Louise's Catering
Spjald Madbutik


  • Velkommen
  • Frokostordning
  • Menu
    • Buffeter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Brunch
    • Tapas
    • Julemenuer
    • Nytårstapas
    • Mortens Aften
    • Mindesammenkomst
    • Pølsebord & Pålægskage
    • Platter
    • Smørrebrød & Sandwich
    • Burgermenu
    • Påske
    • Receptionsbuffet
    • Konfirmation
    • Helstegt Pattegris & Okselår
    • Grill-Pakker
  • Vorgod-Barde Hallen
  • Bestilling
  • Kontakt

Hovedretter


Mad med sjæl

HOVEDRETTER



(min. 15 personer)

Til hovedretten er inkluderet kartofler, sauce og salat ​

Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger



Farseret kalkun svøbt i bacon 225,-

Kyllingefilet med pikantost svøbt i bacon 199,-

Barbecuemarinerede grillkøller 229,-

Barbecueben 249,-

Braiseret svinekæber i vildtsauce 249,-

Marineret kam 225,-

Lammekølle m. hvidløg og persille 239,-

Helstegt oksemørbrad 375,-

Helstegt oksefilet 299-

Helstegt kalvemørbrad 349,-

Helstegt kalvefilet 269,-


KARTOFLER

Kartoffelroulade m. spinat, bacon og peberfrugt

Små ovnbagte kartofler

​Flødekartofler

Kartoffeltærte

Hvide kartofler

Nye kartofler (sæson)

Mos m. bacon

- Kartoffel rösti - varm selv

Kold kartoffelsalat

Sommer kartoffelsalat m. avocado, asparges og sennepsdressing​


SAUCE

Whiskysauce

Portvinssauce

Rødvinssauce

Champignonsauce

Bearnaisesauce

Cognacsauce

Tomatsauce

Sky sauce



SALATER - 1 SLAGS PR. 10 KUVERTER – MAX 4 SLAGS


Melon/mango salat med feta og sæsonens bær samt mild chili/mangodressing

Tomatsalat m. mozzarella, rødløg og oliven

Sommersalet med spæde salater, feta, jordbær, vindruer og tørrede tranebær (sæson)

Vandmelonsalat med babyspinat, friske asparges og saltede mandler

Spidskålssalat med æbler, blåbær og saltede mandler vendt i mormordressing

Broccolisalat m. tørrede tranebær, bacon og cherrytomater vendt i pesto

Klassisk broccolisalat m. rødløg, bacon og rosiner vendt i cremefraiche

Perlebyg salat m. spinat, soltørrede tomater og hvidløg vendt i pesto og toppet med parmesan

Pastasalat m. bacon, gulerødder, forårsløg og peberfrugt vendt i karrydressing

Blomkålssalat m. cherrytomater, bacon og peanuts vendt i olie/eddike dressing

Bønnesalat m. rødløg, feta og peberfrugt i olie/eddike dressing

Tzatziki

Marineret rødkålssalat m. mandariner, figner og granatæble

Grønkålssalat med feta, pære og granatæble samt honning/sennepsdressing

Grønkålssalat med perlebyg og bagte rodfrugter samt mild chilidressing

Coleslaw af hvidkål, gulerod og dressing

Græsk salat m. tomat, agurk, rødløg, oliven, peberfrugt, feta og olivenolie

Mormorsalat m. fløde/eddike dressing

Spæde salater m. serrano, soltørrede tomater, ristede kikærter, emmentaler og olivenolie

Salat symfoni (7 slags) m. dressing



KLASSISKE HOVEDRETTER M. TILBEHØR (MIN. 15 PERSONER)

Flæskesteg m. rødkål og kartofler, sauce og franske kartofler 175,-

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder 185,-

​Skinkeschnitzel med brasede kartofler, skysauce, ærter og "dreng" 199,-

Dansk bøf m. løg, kartofler og sauce 179,-

Karbonader m. kartofler og sauce eller grønærter 169,-

Svinekam stegt som vildt m. waldorfsalat, 1/2 æble med ribsgele, kartofler, sauce og franske kartofler 185,-



(Tillæg på 20,- pr. kuvert ved bestilling under 15 kuverter)​