LILLE PLATTE
Min. 10 stk.
Marinerede sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
2 x ½ æg med mayonnaise og rejer
Flæskesteg med rødkål og svesker
Roastbeef med remoulade, peberrod og ristet løg
Brie og faste oste med druer, marinerede abrikoser, saltede mandler og solbærmarmelade
Kr. 199,-
Tilvalg:
Brød og smør kr. 25,-
Kiks: kr. 15,-
STOR PLATTE
Min. 10 stk.
Spinatroulade med laksecreme
2 x ½ æg med mayonnaise og rejer
Croissant med hønsesalat
Flæskesteg med rødkål og svesker
Rullepølse med sky og løg
Røget okseinderlår med peberrodscreme, cornichoner og syltede rødløg
Brie og faste oste med druer, marinerede abrikoser, saltede mandler og solbærmarmelade
Fragilite med hindbær
Brownie med chokoladeganach og frisk frugt
Kr. 249,-
Tilvalg:
Brød og smør kr. 25,-
Kiks: kr. 15,-
JULEPLATTE
Min. 10 stk.
Marinerede sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
2 x ½ æg med mayonnaise og rejer
Bagt pære med andebryst
Flæskesteg med rødkål og svesker
Dyrlægens natmad
Brie og faste oste med druer, marinerede abrikoser, saltede mandler og solbærmarmelade
Kr. 249,-
Tilvalg:
Røget laks: 35,-
Tartelet med høns i asparges: 29,-
Ris a la mande: 39,-
Æbletærte med kanel og cremefraiche 39,-
Brød og smør kr. 25,-
Kiks: kr. 15,-
PLATTERNE ANRETTES IKKE SOM BUFFET
Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger