STARTER
Blinis med stenbiderrogn, vagtelæg og røgede mandler.
TAPAS FORRET
Jomfruhummer med hvidløg.
Lille spinatkage med røget laks.
Tempurarejer med spicy dressing.
Rimmet torske tatar med bacon crumble, karsecreme og ribs.
TAPAS HOVEDRET
Carpaccio af dansk oksemørbrad, semidried cherry tomat, parmesan og pinjekerner samt rød pesto.
Tapaspølser; trøffel, bresaola og sortfods skinke samt grignotons (snackpølser) med syltede rødløg og hummus.
Rødvinsbraiseret svinekæbe.
Risotto kugler med urtemayo.
Sprøde ostestænger med pikant friskost, cheddar og sesam.
Bacon svøbte dadler.
Variation af tomat med mozzarella, rødløg og oliven samt rucola.
Derudover tilbehør som: Aioli, grøn pesto og oliven tapenade Friteret camembert med solbær.
”Gammel knas” (Arla Unika) med citrussyltede nødder.
”Efterglød” (Arla Unika) med æble/hyben kompot.
TAPAS DESSERT
Orange delight – nøddebund, mandel/chokolademousse, appelsinmousse.
Brownie bites med kirsebærstykker og kirsebær creme.
Macarons – baileys ganache.
Hindbærmousse på lys kagebund.
Til hele herligheden serveres sprødstegt rugbrød, grissini, variation af brød og knækbrød.
KRANSEKAGE
2 stk. pr. person
Pr. kuvert 499,- (min. 2 kuverter)
Afhentning i Ringkøbing, Odinsvej 6, Port 20
Menuen skal afhentes d. 31. december mellem kl. 10.00 og 12.00
Afhentning i Spjald, Hovedgaden 65B
Menuen skal afhentes d. 31. december mellem kl. 11.00 og 13.00
Menuerne udleveres anrettet.
Der medfølger vejledning til de retter, der skal varmes
Der kan bestilles frem til og med d. 23. december med forbehold for udsolgt inden.
Der kan bestilles ved at sende en mail til louisescatering@hotmail.com
Husk at oplyse telefonnummer og dit fulde navn