Louise's Catering
Spjald Madbutik


  • Velkommen
  • Menu
    • Dagens Ret
    • Buffeter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Brunch
    • Tapas
    • Julemenuer
    • Mortens Aften
    • Mindesammenkomst
    • Pølsebord & Pålægskage
    • Platter
    • Smørrebrød & Sandwich
    • Påske
    • Receptionsbuffet
    • Konfirmation
    • Helstegt Pattegris & Okselår
    • Grill-Pakker
    • Jagtmenuer
  • Vorgod-Barde Hallen
  • Bestilling
  • Kontakt
  • Download menukort

MORTENS AFTEN


Mad med sjæl


MORTENS AFTEN MENU​


Kan bestilles til tirsdag d. 10. og lørdag d. 14. november til afhentning senest kl. 17.00.


Forret
Spinatroulade med røget laksemousse pyntet med rejer samt brød og smør


Hovedret

And med hvide og brunede kartofler, andesauce, waldorfsalat, rødkål, 1/2 æble med ribsgelé og franske kartofler
​(and og brunede kartofler luner man selv)


Dessert

Ris a la mande med lun kirsebærsauce


Hovedret kr. 149,-

2 retter kr. 199,-

3 retter kr. 235,-

Husk forudbestilling senest 5 dage før.


​



Bemærk: Merpris ved allergiker og individuelle anretninger​